diumenge, 3 de gener del 2016

Akagami no Shirayuki-hime


Història Original de Sorata Akizuki

Número d'episodis: 12

Shirayuki és una noia amb un excepcional cabell pèl roig. Raji, un príncep una mica idiota s'ha encapritxat d'ella i la vol convertir en la seva concubina. Sense cap lloc on anar la Shirayuki es talla el seu cabell i fuig cap al país veí, escapant dels homes que el príncep ha enviat per atrapar-la.
En la seva fugida es troba amb un noi anomenat Zen, i ella al veure'l ferit s'ofereix per curar-li les ferides i quan coneix la seva història en Zen decideix ajudar-la, el que no esperava la Shirayuki és que en Zen fos el segon príncep del país on es troba ara...


Opinió Personal:

La veritat és que m'ha agradat molt i ja hi ha anunciat una segona temporada, a més el manga encara no està acabat per el que poden succeir moltes coses. Tot i que la Shirayuki és salvada en certa manera per en Zen, no és la típica història de la noia amb problemes i el príncep que la salva, sinó que la Shirayuki té clar que no pot dependre del príncep i farà tot el que estigui al seu abast per canviar el seu destí i construir el camí que ella desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada